HyperX rozšiřuje řadu FURY a uvádí na trh nové paměťové moduly DDR4

HyperX, špičková produktová divize společnosti Kingston Technology, rozšířila řadu vysoce výkonných paměťových modulů FURY o nové modely DDR4 optimalizované pro rodinu procesorů Intel Skylake.

„Nové paměti HyperX jsou zaměřeny na technologické nadšence, kteří chtějí zažít vysoký výkon. Funkce plug-and-play dostupná pro paměti HyperX FURY DDR3L a HyperX Impact DDR4 SO-DIMM se doporučuje ke zvýšení výkonu systému uživatelů,“ řekl Gabriel Gîdea, ředitel vývoje Kingston Technology Romania and Bulgaria.

HyperX FURY DDR3L

Paměť HyperX FURY DDR3L, optimalizovaná pro nízkou spotřebu energie a méně tepla, běží při nízkém napětí pouze 1,35 V. Nové paměti jsou dostupné na frekvencích 1600MHz a 1866MHz a v sadách dvou dvoukanálových jednotek o kapacitě 8GB nebo 16GB a dále v modulech 4GB a 8GB. Řada HyperX FURY DDR3L má funkce Plug-and-Play (PnP), které zjednodušují aplikaci procesu přetaktování.

Společnost HyperX zároveň uvedla na trh první DDR4 SO-DIMM HyperX Impact v portfoliu, paměťový modul pro notebooky, malé počítače a systémy All-in-One. Nový produkt je k dispozici na frekvencích mezi 2133 MHz a 2666 MHz, ve formě 8GB a 16GB dvoukanálových sad, ale také jako 4GB nebo 8GB moduly.

HyperX Impact DDR4 SO-DIMM

Nové paměťové moduly, které lze snadno identifikovat podle loga HyperX a ladícího chladiče s černou PCB, lze zakoupit ve specializovaných prodejnách v naší zemi.